MaartenWijsbeek.nl Fotografie
MaartenWijsbeek.nl Interieur-, Product- en Portret-fotografie

 


Over mij:

 

Sinds 2010 heb ik mijn passie voor fotograferen weer opgepakt en heb ik mezelf een tweetal professionele digitale Canon camera’s, twee analoge Zenza Bronica's , een degelijke studio uitrusting en een aantal stages gegeven.

Fotograferen, een mooi vak dat ik in 1976 al uitoefende, toen met analoge techniek en bescheiden middelen. Een één-jarige praktijk-cursus gebaseerd op Elseviers'  'Encyclopedie voor Fotografie en Cinematografie' uit 1958 is mijn basis.

Speciale aandacht en kennis van interieur-fotografie, geënsceneerde fotografie, productfotografie en portretten!

Verschillende organisaties, overheid, bedrijven en particulieren heb ik inmiddels van foto's mogen voorzien. 

Zowel commerciële als sociaal maatschappelijke organisaties en particulieren hoop ik te mogen voorzien van mooie foto's. Ik geloof in ‘waardebepaling achteraf’ en zal deze methode (naast mijn normale redelijke tarieven) waar mogelijk hanteren.
Categorieën